Back

Operació de carretons norma UNE 58451

Capacitar al maneig segur d’operacions amb carretons elevadors, formant en la seva conducció i maneig, marcat per la convocatòria en relació a la norma UNE 58451.
 

CURS SUBVENCIONAT / PRESENCIAL

 
 
  
 

Operació de carretons norma UNE 58451

HORARI:

En planificació

INICI PREVIST:

En planificació

ÀREA

Comerç

 

COL·LECTIU PRIORITARI

Especialment treballadors en actiu.

 

OBJECTIUS

Objectius generals:

  • Capacitar al maneig segur d’operacions amb carretons elevadors, formant en la seva conducció i maneig, marcat per la convocatòria en relació a la norma UNE 58451.

Objectius específics:

  • Modalitats, condicions i riscos associats a les diferents operacions de manipulació de càrrega en base als diferents equips utilitzats i l’entorn de treball en els que operen.
  • Utilitzar el carretó de manera adequada segons l’entorn.
  • Fer les operacions sense posar en risc ni la seva persona, ni les persones del seu entorn, ni la carrega que desplaçar, ni l’entorn.

 

CONTINGUTS

Visualitzar programa del curs

Operació de carretons norma UNE 58451 subvencionat per Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya  Servei públic d'ocupació estatal


Si busques una oportunitat per formar-te com a operador de carretons i a més obtenir una certificació conforme a la norma UNE 58451, el nostre curs subvencionat és perfecte per a tu. Així doncs, amb aquest programa, podràs adquirir les habilitats i coneixements necessaris per a operar carretons amb seguretat i eficiència, tot complint amb els estàndards de qualitat establerts.

En aquest curs, t’ensenyarem les tècniques més avançades per a l’ús adequat de carretons, incloent els aspectes tècnics i operatius. Sobretot, aprendràs com manipular càrregues, estabilitzar-les i prendre les precaucions necessàries per evitar accidents i danys materials.

A més, els nostres instructors són professionals experimentats en l’àmbit de la manipulació de carretons, i et guiaran de manera interactiva i pràctica. També et proporcionarem simulacions i exercicis perquè puguis aplicar els teus coneixements en un entorn segur i controlat.

Sens dubte, amb aquesta certificació conforme a la norma UNE 58451, podràs demostrar la teva competència com a operador de carretons i augmentar les teves oportunitats laborals. Cada vegada més empreses demanen aquesta certificació com a requisit per a contractar personal per manejar carretons.

Resumint, aprofita aquesta oportunitat única per a formar-te com a operador de carretons conforme a la norma UNE 58451. Inscrivint-te en el nostre curs subvencionat, estaràs invertint en la teva carrera professional i guanyant una habilitat valuosa en el mercat laboral actual. No deixis passar aquesta oportunitat i comença la teva formació avui mateix.

Informació addicional

Durada

24 hores

Nivell

Tots els nivells

Places

15 alumnes

Idiomes

Català / Castellà

Call Now Button