Fes que la teva empresa guanyi visibilitat

- Avui és important ser present, ser rellevant i afegir valor. - Nick Besbeas

Formulari: Empresa col·laboradora

Introducció

Volem informar-vos que aquests darrers mesos hem estat treballant en el desenvolupament d'una borsa de treball per servir a les necessitats de les empreses i per facilitar l'accés a l'ocupació laboral.

La pàgina web de la borsa de treball de CET Penedès està gairebé a punt de publicar-se. Es tracta d'una eina digital moderna i àgil, concebuda per proporcionar-vos un accés directe a les estades de pràctiques i a les candidatures de treball. Tanmateix, podreu penjar les vostres ofertes laborals. Tan sols haureu de crear prèviament el vostre perfil. Un cop estigui publicada us convidarem a realitzar aquest pas.

La borsa de treball és escalable i en un futur incorporarà altres avantatges com la participació de les empreses en la Formació Professional Dual i l'acollida d'alumnat de la UE en el marc del programa ERASMUS entre d'altres.

Com entitat col·laboradora del nostre centre podreu gaudir dels beneficis de la borsa de treball de manera gratuïta i a més a més us volem brindar l'oportunitat de guanyar en visibilitat als ulls dels usuaris. Si voleu figurar sense cap cost a la nostra plataforma, ens heu de fer arribar el logotip de la vostra empresa (alta resolució: PNG, JPG, etc.) així com l'enllaç al vostre portal web.

Cal que envieu aquestes dades en el següent formulari.

Us animem a completar aquesta passa com més aviat millor, per tal de poder aparèixer tan bon punt es publiqui el nou portal web.

Gràcies per col·laborar en la millora del teixit productiu.

Dades de contacte

Se sol·liciten aquestes dades per tal d'evitar emplenaments fraudulents del formulari. Tanmateix, són necessàries per corregir, modificar o realitzar les consultes oportunes.
Persona de contacte per a consultes i/o modificacions
Persona de contacte per a consultes i/o modificacions
Nom
Cognoms

Informació i arxius per la Borsa de Treball de CET Penedès

Mida màxima de càrrega: 20MB

Enviament

Per tal de poder poder respondre i enviar els resultats de l'enquesta cal acceptar la política de privadesa, per a més informació clica aquí.