Programa Mixt d'Orientació i Formació

Programes mixtos d'orientació i formació professional per l'ocupació de persones treballadores afectades per un expedient de regulació temporal d'ocupació a conseqüència de la crisi de la COVID-19. Una iniciativa que dóna suport a totes les persones, acompanyant-les de forma totalment subvencionada en un procediment d'orientació i amb la possibilitat de completar-lo amb formacions específiques.

Malgrat sigui un programa destinat prioritàriament a persones que estan o han estat en situació d'ERTO, també poden accedir persones en situació d'atur i persones treballadores en actiu.

- Si creus que pots, ja estàs a mig camí - Theodore Roosevelt

Qüestionari Programa Mixt d'Orientació i Formació

Qüestionari Programa Mixt d'Orientació i Formació

Alumnat CET Penedès

Introducció

Nom i cognoms de la persona enquestada
Nom i cognoms de la persona enquestada
Nom
Cognoms

Què és el Programa Mixt d'Orientació i Formació

El Programa Mixt d'Orientació i Formació està pensat per poder acompanyar i orientar a les persones.

Hi ha tres grans blocs de treball, emprenedoria (per totes aquelles persones que vulguin iniciar un nou projecte), acreditació de competències professionals (per poder obtenir certificats oficials que reconeguin tota la teva formació i sobretot la teva experiència professional al llarg dels anys) i per últim, recerca de feina (un bloc ideat per millorar les teves possibilitats d'inserció laboral, definint de forma clara el teu perfil cap a les empreses i/o planificar l'estratègia cap a un canvi de sector o àrea).

Dades sociodemogràfiques

General

Quins blocs t'interessen?

Observacions

Enviament

Per tal de poder poder respondre i enviar els resultats de l'enquesta cal acceptar la política de privadesa, per a més informació clica aquí.

Qui subvenciona el programa?