
SOC-FPODUAL

No esperis més, informa't. Un programa per a tu, totalment subvencionat.




L'objectiu principal d'aquesta convocatòria és facilitar a les persones joves en situació d'atur sense qualificació o nivell formatiu baix i amb més dificultats d'accedir al mercat laboral, millorar la seva ocupabilitat mitjançant la formació dual, d'un certificat de professionalitat i un contracte de formació i aprenentatge.
La persona haurà d’emplenar el formulari omplint els camps establerts. La resta de documentació se sol·licitarà a la persona candidata en futurs contactes.
L’actuació de contractació laboral i la de formació vinculada han d’iniciar com a màxim l’1 d’abril de 2022.
L’actuació de contractació laboral i les de formació vinculades han de finalitzar com a màxim el 30 de març de 2023.
El Programa t’aporta una contractació laboral d’un any i una titulació oficial de nivell 2 relacionada amb el lloc de treball.
Un seguiment i tutorització durant tot el Programa, realitzat pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès.
Al acabar el Programa disposaràs de més possibilitats d’inserció laboral.
La formació es desenvoluparà de forma simultània a la contractació representant un 30% de la jornada laboral.
Els horaris són 100% compatibles.
Els certificats de professionalitat són documents oficials que acrediten les competències professionals i garanteixen que la persona que l’obté té els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències del mercat de treball.
Cada certificat de professionalitat acredita una qualificació professional del Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals encara que, de manera excepcional, pot haver-hi certificats que acreditin només una part de la qualificació.
Participaràs a l’acció formativa conduent al Certificat de Professionalitat HOTR0608 – Serveis de restaurant.
Competència general: Desenvolupar i muntar tot tipus de serveis d’aliments i begudes en restaurant i preparar elaboracions culinàries a la vista del comensal, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, acollint i atès el client, utilitzant en cas necessari, la llengua anglesa, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establerts i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.
Àmbit professional: Desenvolupa la seva activitat professional tant en grans com en mitjanes i petites empreses de restauració, bars i cafeteries del sector públic o privat, realitzant les seves funcions sota la dependència del cap de restaurant o sala, o superior jeràrquic equivalent.
No hi haurà Mòdul de pràctiques MP, ja que l’alumne/aprenent podrà sol·licitar el certificat d’exempció quan acrediti l’experiència laboral d’almenys de tres mesos, amb un mínim de 300 hores treballades en total durant els últims 5 anys, abans de la data de la sol·licitud i que es correspongui amb les capacitats recollides en els esmentats mòduls del corresponent certificat de professionalitat.
Aquest programa està totalment subvencionat.