Vols fer pràctiques a l'estranger?

Erasmus + ITER Mobility

Saps que l’Erasmus + també és per a tu?

Amb les beques Erasmus+ ITER Mobility pots marxar a l’estranger a fer pràctiques relacionades amb el certificat de professionalitat que hagis cursat.

Si participes a ITER Mobility podràs...

Fer pràctiques professionals a una empresa estrangera durant tres mesos conèixer un nou país, aprendre un idioma i millorar les teves competències personals i professionals.

Qui pot participar?

Persones que hagin cursat un certificat de professionalitat en un centre ITER Mobility, i tinguin permís per viatjar a algun dels països que preveu el programa Erasmus+ durant tres mesos.

Quan puc marxar?

Després de cursar el certificat de professionalitat i fins 12 mesos més tard d’haver-lo acabat. La data d’inici de la mobilitat pot variar segons l’especialitat cursada, el destí de preferència o el moment en què finalitzis el curs.

Beca Erasmus+

El programa Erasmus+ ITER Mobility ofereix una beca de viatge, allotjament i manutenció mensual que et permetrà cobrir totes les despeses de l’estada. A més a més, pots sol·licitar finançament extraordinari per formar-te en l’idioma vehicular de les pràctiques o per cobrir despeses derivades del suport a la inclusió.

A quins països es poden fer les pràctiques?

A qualsevol dels països que preveu el programa Erasmus+. El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya et pot donar suport per trobar una empresa de pràctiques a l’estranger, o bé, pots buscar-la tu.

Com puc demanar més informació?

Omplint el formulari de sol·licitud d’informació que trobaràs a continuació.

Inscripció - Erasmus+ITER_Mobility

Responsable: CENTRE ENSENYAMENTS TÈCNICS PENEDÈS SL.

Finalitat: Gestionar la gestió administrativa de la preinscripció.

Legitimació: Execució d'un contracte, consentiment de l'interessat.

Destinataris: Està previst la cessió de dades al Consell Comarcal de l'Alt Penedès com a ens impulsor d’aquest projecte del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i a l'Administració amb competències en la matèria, estan previstes transferències a tercers països.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a dpo@windat.eu o C/ General Vallès, 1. 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona.

Procedència: Del propi interessat o dels pares i/o tutors legals.