Accions formatives bonificables per empreses

La formació per empreses tracta de cursos, tallers i seminaris adreçats a treballadors en actiu per tal d’adquirir noves capacitats i habilitats o bé millorar-les, i afavorir la productivitat i la competitivitat de les empreses. Qualsevol d’aquestes accions formatives pot ser objecte de subvenció per a les empreses per mitjà de les bonificacions en les quotes de la seguretat social.

Per a conèixer més informació sobre aquests ajuts utilitzeu el formulari de contacte o truqueu al 93 890 47 45.

1. Estudi de necessitats formatives

Sempre hem pensat que la formació és essencial per al creixement professional. Però no qualsevol formació. Ens adaptem a les necessitats que presenta el teixit empresarial del territori fent un estudi exhaustiu.

2. Disseny del programa formatiu

Un cop detectada la necessitat formativa o mancança tècnica dels professionals, realitzem un programa formatiu a mida i adaptat a la realitat empresarial. Tot aquest programa va acompanyat de docents molt cacacpitats i professionals.

3. Execució del programa formatiu

Per últim executarem el programa formatiu. Una impartició adaptada a les empreses i amb un seguiment exhaustiu que ajudarà a valorar la millora dels seus treballadors. Un cop finalitzat, serem capaços de valorar les competències adquirides.
Centrats en oferir una formació a mida i totalment adaptada a les necessitats empresarials. La formació presencial es pot realitzar tant a les nostres instal·lacions com a les del propi client. Aquest procés el guiarà el nostre equip docent. Un equip de professionals del sector objectiu que no us decebrà pas. Estem conscienciats en poder millorar o suplir les mancances competencials dels seus treballadors. És necessari formar per a poder optimitzar els resultats i per tant obtenir un èxit. En aquest cas la modalitat presencial ajudarà a fer un seguiment molt meticulós que us ajudarà a valorar la millora dels seus treballadors.
La teleformació o e-learning cada cop s’està consolidant més com a mitjà d’estudi. Si la seva empresa no disposa d’un marge horari òptim per a realitzar la formació presencial, disposem d’una alternativa que no desagradarà a ningú. Aquesta forma d’impartició i estudi permetrà que el treballador s’adapti els estudis al seu ritme i disponibilitat horària. Disposant així d’un grau de motivació més elevat. La teleformació es centra en el resultat i no amb el temps d’aprenentatge. La nostra filosofia no canvia, el seguiment en la modalitat de teleformació és idèntic al presencial. Amb una valoració de l’evolució de l’alumnat i amb una connexió directa amb aquests. Els temps canvien, la tecnologia evoluciona, però el que no canviarà mai és la necessitat formativa per al progrés.

Formulari de contacte

Contacte empreses

Responsable: CENTRE ENSENYAMENTS TÈCNICS PENEDÈS SL.

Finalitat: Atendre la seva sol·licitud i remetre-li comunicacions comercials.

Legitimació: Consentiment de l'interessat.

Destinataris: Estan previstes transferències de dades a tercers països.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a dpo@windat.eu o C/ General Vallès, 1. 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona.

Procedència: El propi interessat.