Programa CONFORCAT A MIDA

Com a possible empresa beneficiària del programa i del sector de la restauració, necessitem que responguis aquesta breu enquesta. Un programa a cost zero per l'empresa que pot suposar una gran millora en els resultats obtinguts dia a dia.

- Només hi ha una cosa pitjor que formar als teus empleats i que se'n vagin. No formar-los i que es quedin. - Henry Ford

Qüestionari: Empresa sector restauració (Formació a MIDA)

Introducció

Volem informar-vos que aquests darrers mesos hem estat treballant en un nou programa totalment subvencionat (cost zero per l'empresa) per poder desenvolupar formacions a mida d'una durada d'entre 30 i 60 hores que millorin els resultats de les empreses que hi participin.

La resposta que estàs buscant es diu CONFORCAT A MIDA, un programa totalment subvencionat destinat a donar resposta directa a les necessitats formatives de l’empresa.

Us animem a completar aquesta passa com més aviat millor, per tal de poder oferir-vos un servei formatiu de qualitat a cost zero per la vostra empresa.

Gràcies per confiar en CET Penedès i col·laborar en la millora del teixit productiu.

Dades de contacte

Se sol·liciten aquestes dades per tal d'evitar emplenaments fraudulents del formulari. Tanmateix, són necessàries per corregir, modificar o realitzar les consultes oportunes.
Persona de contacte per a consultes i/o modificacions
Persona de contacte per a consultes i/o modificacions

Informació per a la confecció de l'estudi de necessitats

50

Detecció de necessitats

50
Quina de les següents capacitats/habilitats creus que poden repercutir en el resultat del teu negoci (indica quines creus que seria millor que adquireixin o milloressin els teus treballador):

Responsable: CENTRE ENSENYAMENTS TÈCNICS PENEDÈS SL.

Finalitat: Gestionar la gestió administrativa de la preinscripció i del sondeig de necessitats formatives.

Legitimació: Execució d'un contracte, consentiment de l'interessat.

Destinataris: Està previst la cessió de dades a l'Administració amb competències en la matèria, estan previstes transferències a tercers països.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a dpo@windat.eu o C/ General Vallès, 1. 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona.

Procedència: Del propi interessat o dels pares i/o tutors legals.

He llegit i accepto la informació bàsica sobre protecció de dades, per a més informació, fes clic aquí.

Qui subvenciona el programa?