Back

CET PENEDES T’OFEREIX FORMACIÓ PRIVADA A MIDA

En breu, el nostre centre de formació oferirà formació privada en línia amb opcions de certificacions oficials.

Estem emocionats de poder anunciar que aviat ampliarem la nostra oferta de cursos per incloure la modalitat d’educació a distància. Aquesta nova oportunitat de formació en línia permetrà als estudiants accedir al coneixement des de la comoditat del seu propi entorn, sense restriccions geogràfiques.

Els cursos es desenvoluparan a través d’una plataforma virtual interactiva, on els estudiants podran interactuar amb els professors i altres companys de classe. Aquest enfocament modern de l’aprenentatge no només ofereix flexibilitat, sinó que també potenciarà l’adquisició de coneixements mitjançant eines digitals innovadores.

A més a més, aquests cursos en línia estaran dissenyats per preparar els estudiants per a certificacions oficials reconegudes en diversos camps professionals. Això significa que, a més d’adquirir nous coneixements, els estudiants tindran l’oportunitat de validar les seves habilitats mitjançant certificats oficials que puguin ser reconeguts a nivell nacional i internacional.

La nostra oferta de formació privada en línia amb opcions a certificacions oficials abastarà un ampli ventall de disciplines, que inclourà des d’àrees tècniques i tecnològiques fins a àrees creatives i de gestió. Estarem treballant estretament amb experts de diferents sectors per garantir que els cursos estiguin actualitzats i s’adaptin a les necessitats del mercat laboral.

Aquesta nova etapa de formació en línia representa una oportunitat única per als estudiants que busquen millorar les seves competències i obrir-se a noves oportunitats professionals. Estem compromesos amb l’excel·lència educativa i estem segurs que aquesta nova modalitat de formació serà un èxit i beneficiarà a tots els que vulguin continuar aprenent i creixent en el món professional actual.

Call Now Button