Back

Informació completa sobre protecció de dades

 

 1. Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

  CENTRE ENSENYAMENTS TÈCNICS PENEDÈS SL

  B58684747

  C/ General Vallès, 1. 08720 Vilafranca del Penedès – Barcelona.

  938904745

  hola@cetpenedes.cat

  Dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades (DPD):

  WINDAT PRO GES SL

   C/ General Vallès, 1. 08720 Vilafranca del Penedès – Barcelona

   dpo@windat.eu

 •  

 

 1. Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
A CENTRE ENSENYAMENTS TECNICS PENEDES SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal d’atendre la vostra sol·licitud, contactar amb la persona i enviar-vos comunicacions comercials i/o newsletter del vostre interès en base a l’interès demostrat. En cas que no faciliteu les vostres dades personals, no podrem complir amb les finalitats descrites

 

 1. Durant quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

 

 1. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Consentiment de l’interessat: Enviar comunicacions comercials, fins i tot per via electrònica.
  • Execució d’un contracte: Gestió de clients potencials que s’han interessat sobre els nostres productes i/o serveis.
  • Interès legítim del Responsable: Gestió de les dades de contacte professionals.

 

 1. A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

 

 1. Transferències de dades a tercers països

          Estan previstes les següents transferències de dades a tercers països:

 • Google Forms, amb la finalitat d’utilitzar formularis de Google. La garantia d’aquesta transferència s’ha establert a través de: Clàusules tipus de protecció de dades. Pot consultar més informació a: https://policies.google.com/privacy?hl=es.
 • Mailchimp, amb la finalitat d’enviar comunicacions comercials i newsletters. La garantia d’aquesta transferència s’ha establert a través de: Clàusules tipus de protecció de dades. Pot consultar més informació a: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

 

 1. Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a CENTRE ENSENYAMENTS TECNICS PENEDES SL estem tractant, o no, dades personals que els concerneixin.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides. Igualment, té dret a la portabilitat de les seves dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats es poden oposar al tractament de les seves dades. En aquest cas, CENTRE ENSENYAMENTS TECNICS PENEDES SL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar materialment els seus drets de la manera següent: dirigint-se a dpo@windat.eu o C/ General Vallès, 1. 08720 Vilafranca del Penedès – Barcelona.

Quan es faci l’enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l’interès legítim del responsable, l’interessat es pot oposar al tractament de les dades amb aquesta finalitat.

El consentiment atorgat és per a totes les finalitats indicades la base legal de les quals és el consentiment de l’interessat. Té dret a retirar aquest consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant de l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del vostre lloc web: www.aepd.es.

 

 1. Com hem obtingut les teves dades?

Les dades personals que tractem a CENTRE ENSENYAMENTS TECNICS PENEDES SL procedeixen de: Del propi interessat o de fonts públiques o concretes.


No es tracten categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelin l’origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l’afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques adreçades a identificar de manera unívoca una persona física dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o l’orientació sexual d’una persona física).

 

Call Now Button