Hostaleria i turisme
-
Servei eficaç amb un ambient laboral adient
Aquest curs dinàmic t’equiparà amb eines pràctiques per a millorar la comunicació, resoldre conflictes, gestionar l’estrès i optimitzar el temps, tot orientat a fer de tu un professional més…
-
Gestió i control de l’economia i el personal de sala
Transforma el teu entorn laboral amb estratègies pràctiques i immediates, tot impulsant la productivitat i la motivació del teu equip.
CURS SUBVENCIONAT / EN LÍNIA
TORNAR -
Gestió i control de l’economia i el personal de cuina
Transforma el teu entorn laboral amb estratègies pràctiques i immediates, tot impulsant la productivitat i la motivació del teu equip.
CURS SUBVENCIONAT / EN LÍNIA
TORNAR -
Anglès bàsic per bars i restaurants
Aquest curs està dissenyat per a ser dinàmic i pràctic, amb activitats interactives que garanteixen una aplicació real dels coneixements adquirits. Aquesta formació no només millorarà la teva capacitat…
-
Anglès intermedi per bars i restaurants
Aquest curs està dissenyat per a ser dinàmic i pràctic, amb activitats interactives que garanteixen una aplicació real dels coneixements adquirits. Aquesta formació no només millorarà la teva capacitat…
-
Preelaboració bàsica d’aliments vegetals
Aquest curs està destinat a formar a professionals de la cuina a través d’una sèrie d’exercicis pràctics i tallers interactius. Els participants aprendran les tècniques essencials de preelaboració i…
-
Preelaboració bàsica de peixos i marisc
Aquest curs està destinat a formar a professionals de la cuina a través d’una sèrie d’exercicis pràctics i tallers interactius. Els participants aprendran les tècniques essencials de preelaboració i…
-
Preelaboració bàsica de carn
Aquest curs està destinat a formar a professionals de la cuina a través d’una sèrie d’exercicis pràctics i tallers interactius. Els participants aprendran les tècniques essencials de preelaboració i…
-
Serveis bàsics de barra i sala en restauració
Participa en el servei i la venda d’aliments i begudes en barra i sala.
CURS SUBVENCIONAT / PRESENCIAL
TORNAR INSCRIU-TE
-
Sumilleria i maridatge + Elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, tapes, pinxos i canapès
Aprèn a descriure les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i saber relacionar-los amb el menjar més adient i a preparar i presentar correctament elaboracions senzilles…
-
Tècniques d’elaboració de combinats
Aprèn a elaborar diferents tipus de còctels utilitzant diferents processos d’elaboració, combinacions, formes de presentació, decoració i realització del servei d’aquestes begudes al bar.
CURS SUBVENCIONAT / PRESENCIAL
-
Cuina sana
Adquireix els fonaments bàsics en dietètica, productes i tècniques culinàries saludables.
CURS SUBVENCIONAT / PRESENCIAL
TORNAR INSCRIU-TE