Hostaleria i turisme
-
Pastisseria: postres per a restauració
Aprèn a elaborar i presentar postres, utilitzant equips i màquines útils en rebosteria, observant les normes i seguint els procediments adequats.
CURS SUBVENCIONAT / PRESENCIAL
TORNAR -
Elaboracions gastronòmiques a la vista del client: plats minut
Aprén a realitzar una presentació vistosa, delicada i acurada dels plats minut vista al client.
CURS SUBVENCIONAT / PRESENCIAL
TORNAR INSCRIU-TE
-
Presentació de vins i begudes
Aprén a realitzar totes les operacions adequades per a la seva conservació, preparació i servei, utilitzant els procediments i tècniques establertes.
CURS SUBVENCIONAT / PRESENCIAL
TORNAR -
Serveis bàsics de barra i sala en restauració
Participa en el servei i la venda d’aliments i begudes en barra i sala.
CURS SUBVENCIONAT / PRESENCIAL
TORNAR INSCRIU-TE
-
Sumilleria i maridatge + Elaboracions senzilles de cuina, plats combinats, tapes, pinxos i canapès
Aprèn a descriure les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i saber relacionar-los amb el menjar més adient i a preparar i presentar correctament elaboracions senzilles…
-
Tècniques d’elaboració de combinats
Aprèn a elaborar diferents tipus de còctels utilitzant diferents processos d’elaboració, combinacions, formes de presentació, decoració i realització del servei d’aquestes begudes al bar.
CURS SUBVENCIONAT / PRESENCIAL
-
Cuina sana
Adquireix els fonaments bàsics en dietètica, productes i tècniques culinàries saludables.
CURS SUBVENCIONAT / PRESENCIAL
TORNAR INSCRIU-TE